KOCAELİ / DARICA - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Okulumuzda 07.02.2024 tarihinde Gazze'ye mektup yarışması düzenlenecektir.

Haz

Hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz için kaliteli zaman geçirdikleri ve çalışmalarına kısa bir mola verdikleri bu gezi amacına ulaşmıştır.

Bu istanbul müzeleri gezimizle öğrencilerimiz tarihlerini öğrenmenin yanı sıra vatanı ve milleti için çok çalışmaları gerektiği konusunda güdülenmişlerdir.

Haz

Okulumuzda Ramazan Ayı vesilesiyle; sınıf kumbaralarıyla öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz yardımlar yaptılar.   Yardımlar okulumuzda bulunan Yetim,öksüz  ve ihtiyaçı olan öğrencilerimize ramazan kolisi ve market hediye çeki olarak öğrencilerimiz verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz, Kocaeli genelinde yapılan Kuranı Kerimi güzel okuma ve ezanı güzel okuma yarışmasına öğrencilerimizle katılım sağladık. Yarışmalarda öğrencilerimiz derecelere girdiler. Okulumuzda dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve hediyeler verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.